O PROJEKTU “EACH ONE TEACH ONE”

12901455_1057418994300132_7796837009464977869_o

U duhu hip hop kulture, a u organizaciji “2Hot4Stage” plesne trupe razvio se projekat “Each One Teach One”.
Najistaknutiji adut ovog jedinstvenog programa odaje upravo njegov naziv. Konkretizacija projekta je započeta radionicama različitih plesnih formi i umetničkih veština, održavanim na mesečnom nivou, kojih je do sada bilo preko 20, a koje su vodili najistaknutiji predstavnici regionalne plesne scene.
U avgustu 2013., radionice su krunisane velikim “Each One Teach One” plesnim kampom na Divčibarima, prvi put održanim pod tim imenom. Godinu dana kasnije 2014. na Tari, održan je EOTOvol.2 koji je okupio više od osamdeset plesača i mladih ljudi željnih znanja i dobre zabave iz Srbije i regiona.
U praksi, ideologija kojom je projekat vođen je u potpunosti dobila svoj smisao…

Interakcija, druženje i širenje znanja koji predstavljaju prvobitan cilj organizacije, realizovani su iznad svih očekivanja.
Pored radionica, treninga, idiličnih obilazaka prirode i planinarenja, boravak je upotpunjen večernjim programom, društvenim aktivnostima, plesnim nadmetanjima, takmičenjima u znanju i izdržljivosti, a program je naravno i tradicionalno zaokružen battle-om u “all style” kateogoriji poslednje večeri druženja. Celokupno iskustvo su začinili i svake godine drugi sponzori projekta koji se potrude sa osveženjem, zatim vrednim nagradama za najbolje u nadmetanjima. Adidas, Reebok, Lapot, Red Bull, Kobazz, HipHopLife.rs, bili su samo neki od prijatelja kampa.
Ono što dotični program čini unikatnim svakako je i porodična atmosfera koju organizatori iznad svega nastoje da zadrže iz godine u godinu. Skladno sa tim našim ciljevima tako biramo i destinacije, hotele, uslugu, prevoznike, pa i same instruktore na kampu. Tako smo do sada ugostili pre svega sjajne ljude, pa onda i profesionalce i majstore svog zanata iz Francuske, Hrvatske, Češke, Slovenije, Kube, Austrije…

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo EACH ONE TEACH ONE vol.3 i sve ono što vas očekuje na našem trećem i ujedno najbogatijem plesnom kampu do sada:
- Nacionalni park “Kopaonik”
- 19. – 24. jul
- Lux hotel “Srebrna Lisica”
- 5 punih pansiona u apartmanima sa 2 sobe
- 6 dana plesnih radionica, preko 15 class-ova
- Instruktori iz 5 zemalja: Fuerza Negro (Grčka), Bust (Francuska), Mateja (Hrvatska), Pubi (Mađarska), Vid(Slovenija) + specijalni gost, Hopare ( Francuska)
- Organizovani izleti i pešačenja po nacionalnom parku, vožnja žičarom, bob na šinama, zip line
- Svako veče tematske žurke i takmičenja sa vrednim nagradama
- Cena je samo 159eur ( u cenu uračunati: prevoz, smeštaj sa punim pansionom u apartmanima, sve plesne radionice, organizovana planinarska ruta), mogućnost plaćanja u ratama

Detaljnije:
• LOKACIJA: Kopaonik je najveći nacionalni park Srbije, a po broju endemičnih vrsta predstavlja jedan od najznačajnijih centara biodiverziteta endemične flore Srbije i Balkana. Sa svojih 200 sunčanih dana godišnje, zaslužuje svoje drugo ime “sunčana planina”, a upravo preko leta je savršeno mesto za odmor jer temeratura preko dana ne prelazi prelazi 25 stepeni.
http://npkopaonik.com/
• DATUM: 19. Jula iz Begrada krećemo u ranim jutarnjim časovima, a stižemo na Kopanik tačno na dobrodošlicu i ručak. Već prvog dana nas očekuju organizovane aktivosti. Tačan program puta, aktivnosti, radionica i rekreacije biće saopšten nekoliko dana pre polaska. 24. Jula nakon kasnijeg doručka i poslednjih zajedničkih aktivnosti na Kopu, krećemo za Beograd, a dolazak je u večernjim časovima.
• SMEŠTAJ: U jednodnevnoj poseti Kopaniku, prošli smo nekoliko hotela i upoznali se sa smeštajem, uslovima i gostoprimstvom domaćina. Van svake konkurencije izdvojio se hotel “Srebrna Lisica” kao najidealniji sklop i odgovor na sve naše zahteve i potrebe plesnog kampa. Pored fantastičnog smeštaja u apartmanima sa 2 sobe, gaming room-a sa Sony trojkama, prostorije za radionice, aperitiv barom, te postavkom švedskog stola za doručak i večeru, a pojačane sportske ishrane za ručak, osobolje hotela je takođe izuzetno prijatno, te smo se jednoglasno odlučili baš za Srebrnu Lisicu: http://www.srebrnalisica.com/
• INSTRUKTORI su najduže i najpažljivije birani kako bismo se odlučili za one koji će se uklopiti u koncept kampa gde je najbitnija dobra atmosfera i pozitivan vajb, kao i iskustvo i znanje kojim raspolažu, a koje na kvalitetan način treba preneti na sve polaznike.
Detalje vezane za naše predavače, plesne instruktore, kao i specijalnog gosta izbacivaćemo kao postove na event-u, te ćete imati priliku da se upoznate sa svakim pojedinačno.
• AKTIVNOSTI: Hotel nam nudi usluge vodiča koje takođe ulaze u cenu, za neke od planinarskih ruta. Suvo Rudište, Pančićev Vrh, Nebeske stolice ili najekstremnija Jelovarnik, biće neka od naših pešačkih destinacija nakon što izglasamo koji ćemo put izabrati za našu avanturu. Pored toga Kopaonik nudi i niz drugih atrakcija za one koji će slobodno vreme između radionica koristiti aktivno.
http://www.infokop.net/aktivni-odmor-na-kopaoniku/2.html
• TAKMIČENJA I ŽURKE: Tematske večeri sa sadržajem poput cypher king, all style battle, cypher prize, obstacle challenge su samo neki od programa koji vas očekuju. Atmosferu koja nas čeka možete pogledati na video linku našeg poslednjeg kampa:
https://www.youtube.com/watch?v=uBjDu13yw3I
• CENA od 159eur je koncipirana tako da polaznici kampa ne moraju potrošiti niti jedan dinar preko cene. Uračunat je organizovan prevoz grupe Beograd-Kopaonik-Beograd, zatim smeštaj sa punim pansionom (doručak, ručak, večera), plaćene sve plesne radionice, kotizacije za takmičenja, kao i tura planinarenja. Jedino što se može doplatiti su naknadne adrenalinske aktivnosti (zip line, žičara, bob, bicikl…), kao i crtačka radionica specijalnog gosta – proslavljenog francuskog umetnika i jednog od najpoznatijih svetskih grafit umetnika – Hopare.
Plaćanje je moguće raspodeliti u 4 mesečne rate, a poslednja rata mora biti uplaćena do 10. jula.
Pri prijavi se plaća minimum 20eur od ukupne cene na žiro račun (koji se dobije nakon prijave). Roditelji ili staratelji maloletnih lica moraju potpisati saglasnost koja se dobije pri prijavi.

DOBRODOŠLI! :)

Više informacija i prijave na:
- MAIL: eotovol3@yahoo.com
- TEL.: 065/40-44-566