O PROJEKTU “ČISTI (I)ZA SEBE”

Podstaknuti projektom "Sat za našu planetu" rešili smo da uradimo nešto korisno za istu i primerom napravimo jasnu razliku između entuzijasta u praksi i entuzijasta - govornika u prazno. Iskoristili smo lep prolećni dan, izdvojili jedan dan slobodnog vremena i rešili da očistimo šumarak/deponiju, nedaleko od naše sale na Ceraku.
Naravno da 10 ljudi nisu uspeli da očiste celu deponiju, ali napravili smo razliku između onoga ranije i ovoga sada i bar na jedan dan smo učinili da se osećamo dobro i korisno. Svakako se nismo zaustaviti na ovome, a prva sledeća akcija sličnog tipa koju smo pomogli i u kojoj smo učestvovali je „Očisti (i)za sebe“!

Akija „Očisti (i)za sebe je velika akcija čićenja na teritoriji Banjice, duž Bulevara Oslobođenja, od Trošarine ka naselju Jajinci 22. aprila. Sama akcija ukazala se kao prilika za obeležavanje svetskog Dana planete koji se svake godine obeležava baš 22. aprila.
Projekat, pored 2Hot4Stage crewa su podržali i Ambasada Sjedninjenih Američkih Država, a pokretači ove inicijative je NVO Asocijacija Think Big Team.

Mi nastavljamo sa projektima i akcijama sličnog tipa, čistimo i na sve moguće načine učestvujemo u očuvanju prirode i spašavanju planete.
Pozivamo i naše prijatelje iz drugih plesnih škola i organizacija da se udruže i očiste jedan kraj po izboru! Zašto da ne, sve to i dokumentuju, zabeleže pa po sistemu "prosledi dalje" pozovu još neke organizacije i plesne škole da nam se pridruže u akciji ribanja Srbije!
Vi ste na potezu!