2Hot4Stage FEST

HIP-HOP FESTIVAL

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se u februaru 2020. godine, održati festival urbane kulture. Festival je muzičkog, plesnog i umetničkog karaktera, te podrazumeva: muzičke nastupe, izložbe murala, bazar domaćih brendova, plesna takmičenja, umetničke performanse, mini tattoo i barber konvenciju, zatim dan rezervisan kao “dan edukacije” – sa radionicama internacionalnih afirmisanih umetnika, kao i žurke koje će obeležiti nekoliko najboljih regionalnih DJ-eva.
Čitav festival se održava peti put za redom, svake godine u februaru.

Naš cilj je da stvorimo prepoznatljiv događaj kao mesto za međusobno upoznavanje i povezivanje umetnika sa područja Balkana svih uličnih i hip hop delatnosti, kao i da izgradimo platformu koja bi bila podrška mladima koji žele da se izraze koristeći neku od formi urbane subkulture bilo da su u pitanju ples, muzika, ili crtanje.

Putem radionica, takmičenja i performansa, stotine afirmisanih i neafirmisanih umetnika imaće priliku da uči, razmeni znanje, da se takmiči i nastupi u okviru programa.
Festival se ne obraća samo akterima scene koji duže vreme uspešno deluju u regionu, već poziva i uključuje hiljade mladih ljudi koje su zainteresovani za prateći program.

Ovogodišnji festival nosiće ime ``Urbani Krugovi`` i isticaće važnost u povezivanju i razmeni ideja među mladim kreativnim ljudima i promociju sportskog načina življenja kroz određene umetničke forme.